Vakgebieden
Welk vakgebied heeft jouw aandacht?
Bij iHub begeleiden we kinderen, jongeren en gezinnen met jeugdhulp, jeugd-ggz en gespecialiseerd onderwijs. Vaak gaat het om meerdere hulpvragen. We verbinden vakgebieden met elkaar en werken intensief samen. Zo hoeven we niet steeds door te verwijzen.
Maak het verschil in het leven van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Kom bij ons werken!
Hieronder lees je meer over de vakgebieden waarbinnen we vacatures hebben.
Familiezorg
Jeugdhulp
Wij begeleiden kinderen, jongeren en ouders als gezond of veilig opgroeien of opvoeden (even) niet goed gaat. Wij bieden jeugd- en opvoedhulp, vanuit de overtuiging dat het moet draaien om de kinderen, jongeren en hun gezinnen. We begeleiden en behandelen (complexe) problemen op locaties en ambulant. Daarnaast bieden we pleegzorg aan.
Jeugd-ggz
Wij behandelen kinderen en jongeren met (complexe) psychische problemen. Ons specialisme is het samenbrengen van de (specialistische) jeugd-ggz met opvoedondersteuning.
Binnen de jeugd-ggz is er veel aandacht voor het hele gezin en de leefomgeving. Doordat we alle aspecten met elkaar verbinden en omdat we ouders, kinderen en jongeren als gelijkwaardige partners zien, zijn zij mede-regisseur van de oplossing. In deze geïntegreerde en systemische blik ligt onze kracht.
Gespecialiseerd Onderwijs
Met doorzettingsvermogen en met vallen en opstaan heeft elke leerling het in zich om eigen dromen waar te maken. Wij streven naar een passende plek in het onderwijs voor alle kinderen.
We doen dit door met onze scholen begeleiding te bieden aan leerlingen die (tijdelijk) zijn vastgelopen. Onze professionals zijn opgeleid om leerlingen te begeleiden die moeite hebben met hun emoties om te gaan; daarom houden we onze klassen graag klein. Daarnaast is het ons doel om, als dat kan, onderwijs en familiezorg samen te brengen.
Ondersteunende diensten
Om onze familiezorg- en onderwijsprofessionals optimaal te ondersteunen en faciliteren, hebben we al onze stafmedewerkers en ondersteunende diensten hard nodig. Of het nu gaat om HR, ICT, finance of communicatie; iedereen werkt hard om onze docenten en hulpverleners werk uit handen te nemen. Zo kunnen onze professionals in de (ambulante) jeugdhulp en jeugd-ggz al hun tijd besteden aan het begeleiden en behandelen van kinderen, jongeren en hun gezinnen. En onze docenten al hun tijd investeren in het lesgeven.